| |     latinica | english  
Насловна
Учешће Републике Србије на Фестивалу културног наслеђа ''Шеик Зајед'' у Ал Ватби

У организацији Фондације ''Калифа бин Зајед ал Нахјан'' и Министарства председничких послова УАЕ, у Ал Ватба региону ће, у периоду 30.11.2016 - 01.01.2017. бити одржан Фестивал културног наслеђа ''Шеик Зајед'' на коме ће по први пут учествовати и Република Србија.

На српском павиљону, који је под покровитељством Председника Републике Србије, 16 компанија и институција из Републике Србије ће представити своје производе и активности.

Туристичка организација Србије, Београдски Сајам и туристичке агенције Глоб Метрополитен Турс и Травел Евент Поинт ће промовисати туристичке и сајамске потенцијале Србије, док ће ресторан Ролинг Пин и Београдска Пекарска Индустрија припремати традиционалне српске специјалитете. Учествују и компаније: Алева, Свис Натуре, Фиделинка Суботица, Голд Есенс, Тимомед, Невена козметика, Есенса, Галеника, Мона Београд, док ће Фондација ''Драгица Николић'' представити свој хуманитарни рад. Културно - уметничка друштва ''Коло'' и Абрашевић'' ће изводити традиционалне игре и песме из Србије.

Фестивал је отворен за посетиоце сваког дана од 30.11.2016. до 01.01.2017. у периоду од 16 до 22 часова, док ће викендом и празником радно време бити од 16 до 24 часа.


Верзија за штампу
Важне информације
ИСТРАЖИВАЊЕ о држављанима Републике Србије који живе у иностранству
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОСЕБАН РЕЖИМ РАДА KОНЗУЛАРНОГ ОДЕЉЕЊА АМБАСАДЕ УСЛЕД ПАНДЕМИЈЕ KОРОНА ВИРУСА