| |     latinica | english  
Насловна
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОСЕБАН РЕЖИМ РАДА KОНЗУЛАРНОГ ОДЕЉЕЊА АМБАСАДЕ УСЛЕД ПАНДЕМИЈЕ KОРОНА ВИРУСА

У складу са одлуком Министарства спољних послова Републике Србије, а у светлу актуелне ситуације у вези са корона вирусом у УАЕ и потребе за предузимањем додатних мера у циљу спречавања ширења и сузбијања  Covid-19, Kонзуларно одељење Амбасаде Републике Србије у Абу Дабију ће, почевши од недеље, 15. марта 2020. године до даљњег, радити са странкама по посебном режиму:

 

• Kонзуларно одељење ће странке примати само уколико су претходно заказали термин.

• Термини се заказују минимум два дана унапред, путем имејла: consular.abudhabi@mfa.rs

• Kонзуларно одељење неће примати странке које се претходно нису најавиле и добиле потврду Kонзуларног одељења  да ће им бити омогућен пријем.

 
 
Ове мере биће на снази све док траје акутна опасност од заразе и док Министарство спољних послова Републике Србије не стави ове мере ван снаге. О њиховом стављању ван снаге грађани ће бити обавештени путем интернет странице конзулата.
 
О мерама које је Република Србија предузела са циљем спречавања ширења заразе изазване вирусом Covid-19, можете се информисати на сајту Владе Републике Србије: https://www.srbija.gov.rs/ и Министарства здравља Републике Србије: https://covid19.rs/
 
 
Амбасада Републике Србије у Абу Дабију захваљује на разумевању и сарадњи. Амбасада ће наставити да прати ситуацију у погледу епидемије коронавируса у УАЕ и вратиће се редовном режиму рада чим се ситуација поправи.

 


Верзија за штампу
Важне информације
ИСТРАЖИВАЊЕ о држављанима Републике Србије који живе у иностранству
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОСЕБАН РЕЖИМ РАДА KОНЗУЛАРНОГ ОДЕЉЕЊА АМБАСАДЕ УСЛЕД ПАНДЕМИЈЕ KОРОНА ВИРУСА