| |     ћирилица | english  
Naslovna
VAŽNO OBAVEŠTENJE - POSEBAN REŽIM RADA KONZULARNOG ODELJENJA AMBASADE USLED PANDEMIJE KORONA VIRUSA

U skladu sa odlukom Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, a u svetlu aktuelne situacije u vezi sa korona virusom u UAE i potrebe za preduzimanjem dodatnih mera u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja Covid-19, Konzularno odeljenje Ambasade Republike Srbije u Abu Dabiju će, počevši od nedelje, 15. marta 2020. godine do daljnjeg, raditi sa strankama po posebnom režimu:

• Konzularno odeljenje će stranke primati samo ukoliko su prethodno zakazali termin.


• Termini se zakazuju minimum dva dana unapred, putem imejla: consular.abudhabi@mfa.rs


Konzularno odeljenje neće primati stranke koje se prethodno nisu najavile i dobile potvrdu Konzularnog odeljenja  da će im biti omogućen prijem.

 

Ove mere biće na snazi sve dok traje akutna opasnost od zaraze i dok Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije ne stavi ove mere van snage. O njihovom stavljanju van snage građani će biti obavešteni putem internet stranice konzulata.

O merama koje je Republika Srbija preduzela sa ciljem sprečavanja širenja zaraze izazvane virusom COVID-19, možete se informisati na sajtu Vlade Republike Srbije: https://www.srbija.gov.rs/ i Ministarstva zdravlja Republike Srbije: https://covid19.rs/

Ambasada Republike Srbije u Abu Dabiju zahvaljuje na razumevanju i saradnji. Ambasada će nastaviti da prati situaciju u pogledu epidemije koronavirusa u UAE i vratiće se redovnom režimu rada čim se situacija popravi.


Verzija za štampu
Važne informacije
ISTRAŽIVANJE o državljanima Republike Srbije koji žive u inostranstvu
VAŽNO OBAVEŠTENJE - POSEBAN REŽIM RADA KONZULARNOG ODELJENJA AMBASADE USLED PANDEMIJE KORONA VIRUSA
Važno obaveštenje - novi formulari